7. august 2010

Hjemmelavet ravioli & varmrøget laks.
















Hjemmelavet ravioli med henholdsvis pecorino/persilleolie og pecorino/hk. kapers. Med en rest varmrøget laks med valnøddeglace og toppet med fint strimlet homemade semidried tomater. Dryp med persilleolie. Og så lidt Maldon seasalt og reven pecorino.
_______

Herhjemme elsker vi laks. Vi køber altid en hel side hos fiskemanden. Det er laks som smager som laks skal smage! Og ikke som de udpinte stykker du kan få på frost! Og så er det faktisk ikke særligt dyrt!

Vi varmrøger selv laksen på vores kuglegrill. Det er primært sådan vi foretrækker laks.



2 kommentarer:

  1. God idé med selv at varmrøge laksen - hvorfor har jeg dog ikke tænkt på det noget før?!

    Og så ligner det jo en million på tallerkenen :-)

    SvarSlet
  2. Hej Piskeriset

    Når du først har prøvet at varmrøge et stykke frisk fersk laks fra fiskemanden - så blir man 100% afhængig. - Og man køber aldrig mere færdigprodukter. Heller ikke hos fiskemanden.

    Og mulighederne for topping og krydderier er jo nærmest uanede.

    Der skal i øvrigt så lidt til for at det ligner et helt lille gourmetmåltid. Tak :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...